Cees van der Horst Organisatie en Evenementen B.V.


Met een ervaring van meer dan 30 jaar heeft Cees van der Horst Organisatie en Evenementen B.V. een enorm assortiment opgebouwd van spring- en luchtkussens, spelkussens, zeskampmaterialen, decoraties, horecabenodigdheden, feest- en themakleding en nog veel meer!

Bij ons heeft u de mogelijk om materiaal te huren. Naast de verhuur van onder andere springkussens en decormateriaal kunnen wij u compleet ontzorgen door zorg te dragen voor een compleet evenement met bijvoorbeeld attracties, decoratieve aankleding, geluidsinstallaties, catering en artiesten.

Voor een uitgebreider overzicht van ons assortiment kunt u kijken op www.ceesvanderhorst.com. Indien u meer wilt weten over onze mogelijkheden kunt u telefonisch contact opnemen met 076 - 541 9000 of een e-mail sturen naar info@ceesvanderhorst.nl.

Bezoekadres: Cees van der Horst Organisatie en Evenementen B.V., Weidehek 2-4, 4824 AS, Breda.


Volg ons

Party verhuur Breda

Naast luchtkussens hebben wij nog veel meer om van uw feest een succes te maken. Kijk bij onze partyverhuur voor onder andere meubilair, food stands/attracties, bakapparatuur, licht- en geluidapparatuur en nog veel meer!

Feestwinkel Breda

Neem ook eens in kijkje in onze feestwinkel. Bij ons vind u alles; van Abraham en Sarah spullen tot jaren 70 kleding, carnavalskleding, ballonnen en nog veel meer!

© Cees van der Horst Organisatie en Evenementen B.V.